Klar for tordentale?

HEI ALLE SAMMEN, DETTE ER ETT GJESTEINNLEGG FRA ELISE JOHNSEN, SOM SKRIVES PÅ EGEN VILJE.

Merethe visste at jeg skulle skrive gjesteinnlegg, og hun tror antakeligvis at jeg skal skrive en helt vanlig hilsen osv. Det skal jeg altså ikke. Nå har det seg slik at enkelte ANONYME feige jævler har såpass stor mangel på interesser/hobbyer i hverdagen deres at de lar det gå utover stakkars Merethe. Hun gjør ingenting annet enn å blogge vanlig, men likevell får hun drittkommentarer. Altså, gi faen i å kommenter ''musekløft''. Den som tar seg tid til å kommentere slikt er en nolifer, og det er fakta. Forresten, kan noen forklare meg hva en musekløft? Det er ingenting som heter det.

En annen ting er at enkelte tror at Merethe hooker up me Leif Håkon. Det er altså ikke tilfellet. Merethe og Leifen er KUN bestevenner. Når har det blitt forbudt å gi klem/ ta bilder med bestevennen sin? Spiller ingen rolle om det er gutt eller jente, man skal få lov å gjøre vanlige ting fordeom!

Og hvis du ført bestemmer deg for å kommentere dritt, ha guts nok å skriv navnet ditt. Eller er du ærlig talt så feig at du må være anonym? Hvis du ikke gidder å skrive navnet ditt, kom heller til merethe å si all dritten face2face.Det her e jenta mi! Å ho blir irritert og lei sæ av drittkommentaran. Så gi fan i det, tenk dåkker om før dåkker gidder å slenge stygge kommentara.

Takk for mæ! :D Stort smask fra http://elisejohnsenogidamathisen.blogg.no/

11 kommentarer

Anonym

03.jan.2011 kl.03:02

ro ned livmora de!

June

03.jan.2011 kl.03:08

Helt enig med dæ elise !!

Kine

03.jan.2011 kl.03:14

E helt eni med dæ, Elise!!!

merethe hansen

03.jan.2011 kl.03:14

håper noen forstår innholdet. ALT stemmer! blir fan bare lei av all den dritten dåkker slenger på bloggen min! D e hær e min blogg, å om du e en jævla hater kan du bare trykke på X-knappen forgodt! Æ e en helt vanelig jente som aldri vil legge ann på eksen til bæsteveninna mi... D sier seg selv. å om du ikke har en jævla gutte vænn/bæste vænn så synn får dæ! Da kan du jo egentlig bare bli så misunnerlig som bare fan, får æ e så heldig at æ faktisk har en bestevenn av et eller anna slag... Jente e han værtfall ikke... Gutte vænna e kanskje det beste du kan ha! dem bryr sæ om ka du sier til dem å dem hører på hvert jævla ord som kommer utav kjæften på dæ! (sry. får at æ blander bokmål å dialekt) men hvis det er noen som e enig i det elise har skrevet håper jeg på at dere vil legge igjen en kommentar! dette ble veldig rotete, men,men ... slikt får det gå. Jeg må bare si at jeg kommer aldri til å slutte å blogge bare pga. neggative kommentarer, jeg kommer heller aldri til å slette noen av de kommentarene heller... .

elisejohnsenogidamathisen

03.jan.2011 kl.04:05

bra skrevet elise, og stå på merethe! æ liker bloggen din, ikke bry dæ om ka dæm sir ;*

merethe hansen

03.jan.2011 kl.04:30

elisejohnsenogidamathisen: tnåå, takk ida ;*

julie-mari

03.jan.2011 kl.12:02

E helt enig med elise der

Lauren

03.jan.2011 kl.15:06

Helt enig me Ida ! :-D stå på søøta ;*

Lauren

03.jan.2011 kl.15:06

Helt enig me Ida ! :-D stå på søøta ;*

vilde johnsen

04.jan.2011 kl.00:16

u go merethe! ;* bare stå på å kick some ass!

26.jan.2011 kl.15:56

søt dåkker e :P

Skriv en ny kommentar

hits